«Kαι η μόδα των νέων τεχνολογιών είναι μια ιδεολογία»

Δηλώσεις Γ. Πεταλωτή για το κίνημα των «Αγανακτισμένων»
Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 16:22
UPD:16:35

A- A A+

Oι εκδηλώσεις των «Αγανακτισμένων» έχουν ιδεολογία και δείχνουν τις ανάγκες του κόσμου σήμερα. Ακόμα και η μόδα των νέων τεχνολογιών είναι μια ιδεολογία.

Τα παραπάνω δήλωσε στον ρ/σ Ant1 o κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν συμμερίζεται την άποψη του Θεόδωρου Πάγκαλου http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1982050 πως οι συγκεντρώσεις των «Αγανακτισμένων» είναι μια «μόδα των τεχνολογιών» και «ανώδυνη εκτόνωση» που δεν ενδιαφέρει κάν την πολιτική.

Ο κ. Γ. Πεταλωτής

«Το τι σήμαινε μέχρι τώρα ιδεολογία, με την κλασική έννοια του όρου, την είδαμε. Και είδαμε ανθρώπους οι οποίοι είτε ήταν κάποτε πολύ ιδεολόγοι που κατήντησαν να είναι, ή πίσω από τις δήθεν σκληρές ιδεολογίες, με την κλασική έννοια του όρου, τι κρυβόταν ή τι κρύβεται - υπό την έννοια, δεν εννοώ των μεγάλων συμφερόντων - αλλά ότι κάποιοι τις χρησιμοποιούν τις ιδεολογίες για να έχουν άλλου είδους προβολές, άλλου είδους τοποθέτηση στα πολιτικά πράγματα...».

Ο κ. Πεταλωτής πρόσθεσε πάντως πως «εκείνο το οποίο όμως που λέει ο κύριος Πάγκαλο και νομίζω ότι αξίζει να το δούμε, είναι ότι μια συνεχής άρνηση δεν βγάζει πουθενά και κυρίως όταν αυτή η άρνηση δεν εκφράζεται όταν και όπως πρέπει».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή