Για χρέη του Ολ. Βόλου προς το πρόσωπό του κάνει λόγο ο Μπουλούτ

Τρίτη, 31 Μαΐου 2011 17:30
A- A A+

Ποσό ύψους 131.513 ευρώ καταγγέλλει ο Ερόλ Μπουλούτ, ότι του χρωστάει ο Ολυμπιακός Βόλου.

Για τη συγκεκριμένη οφειλή ο Τούρκος οπαδός κατέθεσε ένσταση ενώπιον των αρμοδίων οργάνων της ΕΠΟ και ζήτησε να ενημερωθεί σχετικά η UEFA.

Ποσό ύψους 131.513 ευρώ καταγγέλλει ο Ερόλ Μπουλούτ, ότι του χρωστάει ο Ολυμπιακός Βόλου.

Η εξέλιξη αυτή προκαλεί πολλά ερωτηματικά, για το πώς ο Ολυμπιακός Βόλου έλαβε άδεια συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα για τη νέα σεζόν και έπαιξε κανονικά στα play off, καθώς σύμφωνα με τους κανονισμούς, ο κάθε σύλλογο πρέπει να έχει εξοφλήσει τις οφειλές του ή τουλάχιστον να τις έχει διακανονίσει. Ο Μπουλούτ με ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει πως τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει γίνει.

Αναλυτικά αυτή:

«Πρόσφατα ενημερωθήκαμε πως η "ΠΑΕ Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937" αδειοδοτήθηκε από την αρμόδια επιτροπή της Ε.Π.Ο παρά το γεγονός ότι όλος ο φίλαθλος κόσμος γνώριζε ότι εκκρεμούν ληξιπρόθεσμες οφειλές της, ύψους 131.513,00 ευρώ, προς τον κ. Erol Bulut (Ερολ Μπουλούτ).

Οποιοσδήποτε ισχυρισμός περί εξοφλήσεως ή έστω ρυθμίσεως των οφειλών της ΠΑΕ προς τον ποδοσφαιριστή είναι ψευδής.

Για τον λόγο αυτό, κατετέθη ένσταση ενώπιον των αρμοδίων οργάνων της Ε.Π.Ο για επανέλεγχο του σχετικού φακέλου της ΠΑΕ και ενδελεχή επανεξέταση όλων των υποβληθέντων παραστατικών της.

Αναμένουμε συνεπώς να εφαρμοστεί στο ακέραιο ο Κανονισμός αδειοδοτήσεων και στη περίπτωση της «ΠΑΕ Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937» και κυρίως να λάβει γνώση των ανωτέρω η UEFA.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΚΑΚΗΣ»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις