Μήνυμα Κ.Σημίτη για την επέτειο της 3ης Σεπτέμβρη

Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2002 20:51
A- A A+

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Κ.Σημίτης αναφορικά με την διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη δήλωσε ότι «έχει ισχυρό ιστορικό συμβολισμό γιατί συνδέεται με την ιστορική πρωτοβουλία του Ανδρέα Παπανδρέου να δώσει μια αυτόνομη ιδεολογική, πολιτική και προγραμματική έκφραση σε ένα υπαρκτό ριζοσπαστισμό της κοινωνίας μας σε μια ελπιδοφόρα κοινωνική και πολιτική πλειοψηφία.

Μέσα σε δύσκολες ιστορικές συγκυρίες το ΠΑΣΟΚ πέτυχε να δημιουργήσει έναν κοινό τόπο αναφοράς και προοπτικής για να μπορέσουν οι πιο ζωντανές και δημιουργικές δυνάμεις του λαού μας να συνδημιουργήσουν μια νέα εποχή για την Ελλάδα. Για να αναδειχτούν στο προσκήνιο οι εργαζόμενοι, οι μισθωτοί, οι αγρότες, οι μικρομεσαίοι, οι νέοι, οι γυναίκες και οι επιστήμονες, οι αδύναμοι, οι αποκλεισμένοι, οι εκτός των τειχών, οι μη προνομιούχοι Ελληνες...

Στην 28η επέτειο της ίδρυσής του Κινήματός μας, προχωρούμε με σύγχρονο όραμα και προοπτική, ανανεώνοντας τις δεσμεύσεις μας απέναντι στον ελληνικό λαό για μια Ελλάδα της προόδου, της ανάπτυξης και της δημιουργίας για μια ανοιχτή σύγχρονη και δημοκρατική κοινωνία με συνοχή αλληλεγγύη, δικαιοσύνη και ανθρωπιά».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή