Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2002 07:01
A- A A+

Λίγες νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες, με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ηπειρωτικά από 15 έως 29 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες θα υπάρχουν όμως και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Νοτιο-Ανατολικό Αιγαίο τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και τοπικά βόρειοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις πρόσκαιρα αυξκημένες με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχές ή καταιγίδας. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή