Γ. Πεταλωτής: Δεν υφίσταται θέμα ανταρσίας βουλευτών του ΠΑΣΟΚ

Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2011 16:13

Δεν υπάρχει θέμα ανταρσίας των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής ερωτηθείς σχετικά με την προσπάθεια ορισμένων εξ αυτών για τη συγκέντρωση υπογραφών με σκοπό την κατάθεση ερώτησης σχετικά με δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα.

A- A A+

Δεν υπάρχει θέμα ανταρσίας των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής ερωτηθείς σχετικά με την προσπάθεια ορισμένων εξ αυτών για τη συγκέντρωση υπογραφών με σκοπό την κατάθεση ερώτησης σχετικά με δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα.

Ο κ. Πεταλωτής επανέλαβε ότι η θέση της κυβέρνησης επί του θέματος είναι γνωστή. «Δεν πρέπει όσοι διαφωνούν συλλήβδην με θέσεις που εξέφρασε ένας υπουργός, να υπάρχουν δημοσιεύματα για πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος».

Γ.Γ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - Γ.Γ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Briefing κυβερνητικού εκπροσώπου Γ. Πεταλωτή

Briefing κυβερνητικού εκπροσώπου Γ. Πεταλωτή.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι μπορεί να υπάρχουν αντιρρήσεις, αλλά όλοι θα πρέπει να τηρούν ένα επίπεδο ευπρέπειας.

Υπενθυμίζεται ότι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αντιδρούν στις προτάσεις του υπουργού Εξωτερικών για περιορισμό των προνομίων των βουλευτών και καθιέρωση του βουλευτικού και υπουργικού ασυμβίβαστου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή