Στήριξη Αλ. Τσίπρα στους εργαζόμενους στον ΟΤΕ

Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2011 14:57
UPD:15:03

Την αλληλεγγύη τους στους εργαζόμενους στον ΟΤΕ οι οποίοι πραγματοποίησαν σήμερα συγκέντρωση αντιδρώντας στην πώληση του ποσοστού που κατέχει το Δημόσιο στον Ομιλο, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

A- A A+

Την αλληλεγγύη τους στους εργαζόμενους στον ΟΤΕ οι οποίοι πραγματοποίησαν σήμερα συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, αντιδρώντας στην πώληση του ποσοστού που κατέχει το Δημόσιο στον Ομιλο, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

«Οι εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ, οι άνεργοι, οι αγανακτισμένοι των πλατειών, οι νέοι που βλέπουν τη δυνατότητα να μείνουν στη χώρα να εξαντλείται ενώνουν τις φωνές τους, ενώνουν την κραυγή αγωνίας», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Τσίπρας, που έδωσε το «παρών» στην κινητοποίηση.

«Αυτή η χώρα», πρόσθεσε, «δεν ανήκει, ούτε στο ΔΝΤ, ούτε στους τραπεζίτες, ούτε στους πιστωτές. Αυτή η χώρα ανήκει σε όλους εμάς και πρέπει να την υπερασπιστούμε. Να υπερασπιστούμε τη δημόσια περιουσία».

Τόνισε ακόμη ότι η κυβέρνηση έχει μόνο μια επιλογή αξιοπρέπειας, κι αυτή, όπως είπε, είναι να «αποσυρθεί και να οδηγήσει τη χώρα με ομαλό τρόπο στη λαϊκή ετυμηγορία».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή