Αντίστροφη μέτρηση για το ραντεβού των «αγανακτισμένων»

Κυριακή, 05 Ιουνίου 2011 14:26
A- A A+

Το δεύτερο μεγάλο πανευρωπαϊκό ραντεβού τους δίνουν σήμερα οι «αγανακτισμένοι». Στην Ελλάδα, η κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα, στο Σύνταγμα αλλά και σε κεντρικές πλατείες άλλων πόλεων της χώρας.

Οι πολίτες που συμμετείχαν στην ανοιχτή λαϊκή συνέλευση της πλατείας Συντάγματος αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν την Κυριακή πορείες από γειτονιές της Αθήνας προς το κέντρο της πόλης.

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες κάνουν λόγο για προσέλευση πολιτών στο Σύνταγμα και από άλλα μέρη της Ελλάδας.

Στη Θεσσαλονίκη, οι «αγανακτισμένοι» έχουν προγραμματίσει μηχανοκίνητη πορεία σε κεντρικούς δρόμους αλλά και σε γειτονιές της πόλης προκειμένου να ενημερώσουν όλους τους πολίτες για την κεντρική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στις 18.00 μπροστά στο Λευκό Πύργο.

Στη σημερινή συγκέντρωση αναμένεται να συμμετάσχουν επίσης πολλοί «αγανακτισμένοι» από γειτονικούς νομούς και πόλεις.

Χθες το βράδυ, άνθρωποι κάθε ηλικίας συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και στο Λευκό Πύργο. Κρατώντας στα χέρια κατσαρόλες, ελληνικές, ισπανικές και πορτογαλικές σημαίες, και πανό με αντικυβερνητικά συνθήματα, διατράνωσαν γι' άλλη μια φορά ότι δεν προτίθενται να αποχωρήσουν από τις πλατείες, εαν δεν αλλάξει η πολιτική σκηνή του τόπου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή