Πυρά Κ. Αϊβαλιώτη κατά της κυβέρνησης

Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2011 14:59
UPD:15:40
A- A A+

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε σήμερα ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. Κ. Αϊβαλιώτης με αφορμή τόσο την κυβερνητική ανακοίνωση κατά των ΜΜΕ περί «επικίνδυνης παραπληροφόρησης», όσο και το τηλεοπτικό σποτ για την προβολή του κυβερνητικού έργου.

Ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. Κ. Αϊβαλιώτης.

«Το πόσο επικροτείται το προβαλλόμενο με χρήματα του φορολογούμενου πολίτη ως "έργο- επιτυχία" του ΠΑΣΟΚ, φαίνεται καθαρά κάθε απόγευμα σε όλες τις πλατείες της χώρα», παρατήρησε με νόημα ο κ. Αϊβαλιώτης, ενώ για τις βολές κατά των ΜΜΕ, υπενθύμισε ότι ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ είχε προτείνει - αμέσως μόλις εκδηλώθηκε η κρίση- να υπάρξει συνάντηση των καναλαρχών και του προεδρείου της Ενώσεως Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων προκειμένου να αποφευχθούν παρανοήσεις και υπερβολές. «Τώρα», σημειώνει, «η "ντιρεκτίβα" της κυβέρνησης μοιάζει περισσότερο σαν απόπειρα λογοκρισίας».

Όσο για τις συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις των αγανακτισμένων πολιτών, ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. σχολίασε πως «οι αδέσποτες βολές από τις πλατείες δεν μπορούν να εκληφθούν ως αποτελεσματικές (αλλά) επιβάλλεται να ακουσθούν συγκροτημένα και ελεύθερα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή