ΝΔ: Εκβιαστικό το δίλημμα «Μεσοπρόθεσμο ή χρεοκοπία»

Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2011 15:16
UPD:15:17

Εκβιαστικό και ψεύτικο χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης το δίλλημα «ναι στο Μεσοπρόθεσμο ή χρεοκοπία», γιατί, όπως τόνισε, «δεν λέει καν την αλήθεια».

A- A A+

Εκβιαστικό και ψεύτικο χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης το δίλλημα «ναι στο Μεσοπρόθεσμο ή χρεοκοπία», γιατί, όπως τόνισε, «δεν λέει καν την αλήθεια». «Η χώρα», πρόσθεσε, «κινδυνεύει με χρεοκοπία αν συνεχιστεί ο ίδιος λάθος δρόμος, η ίδια λάθος συνταγή».

Όπως είπε, «επικαλούνται το ίδιο εκβιαστικό μήνυμα, την απειλή χρεοκοπίας και τον ισχυρισμό ότι τα κάνουν για να αποφύγουμε τη χρεοκοπία». Επιπλέον, ο κ. Μιχελάκης επανέλαβε την ανάγκη άμεσης επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου.

Σχετικά με τις ενδοκυβερνητικές αντιδράσεις για το ζήτημα των επιτρόπων στα υπουργεία, τόνισε ότι «στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως ο κ. Σκανδαλίδης και ο κ. Γερουλάνος σχολιάζουν το θέμα» και κάλεσε την κυβέρνηση αντί να βγάζει ανακοινώσεις να απευθυνθεί πρώτα στα στελέχη της.

«Η συνταγή του Μνημονίου έχει αποτύχει και πλέον χορηγείται περισσότερη δοσολογία από το ίδιο λάθος φάρμακο. Περιμένουμε την εξειδίκευση των μέτρων και θα τοποθετηθούμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος, επαναλαμβάνοντας πως όσον αφορά το θέμα της κομματικής πειθαρχίας κατά την ψηφοφορία στη Βουλή, η ΝΔ θα τοποθετηθεί όταν πρέπει.

Επιπλέον, ο κ. Μιχελάκης χαρακτήρισε προπαγανδιστικό το σποτ που κυκλοφόρησε το Σάββατο για τα έως τώρα πεπραγμένα της κυβέρνησης. «Σε ποιους απευθύνονται και ποιος τους πιστεύει;», διερωτήθηκε.

Τέλος, αναφερόμενος στο κίνημα των Αγανακτισμένων επεσήμανε πως «θα ήταν ανοησία και αυθάδεια να πει κάποιος ότι θεωρεί εν δυνάμει ψηφοφόρους του τους πολίτες που διαδηλώνουν στις πλατείες» και χαρακτήρισε τις διαδηλώσεις ακομμάτιστες και ακηδεμόνευτες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή