ΔΗΣΥ: Γραφική προπαγάνδα το κυβερνητικό σποτ

Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2011 15:39

Το σποτ για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ξεπερνά τα όρια της φαντασίας και αγγίζει τα όρια της γραφικής προπαγάνδας, παρατήρησε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γ. Οικονόμου, εκτιμώντας πως η κυβέρνηση Παπανδρέου έχει τελειώσει.

A- A A+

Το σποτ για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ξεπερνά τα όρια της φαντασίας και αγγίζει τα όρια της γραφικής προπαγάνδας, παρατήρησε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιάννης Οικονόμου.

«Εάν είχε μείνει έστω και η παραμικρή αμφιβολία ότι η κυβέρνηση ζει στον κόσμο της, ήρθε το σποτάκι "20 μήνες αγώνας" για να τη διαλύσει. Η άποψη ότι άνοιξαν τα κλειστά επαγγέλματα, περιορίσθηκαν οι σπατάλες στο χώρο της υγείας, αντιμετωπίστηκαν τα αντικίνητρα για την επιχειρηματικότητα, υπήρξε χτύπημα στη φοροδιαφυγή, ξεπερνά τα όρια της φαντασίας και αγγίζει τα όρια της γραφικής προπαγάνδας», σχολίασε ο κ. Οικονόμου καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι «με τον τρόπο αυτό επιβεβαιώνεται ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου έχει τελειώσει και δεν είναι σε θέση να προσφέρει στην πατρίδα και στους Έλληνες καμία διέξοδο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή