Εκκληση προς πιθανά άλλα θύματα του Στρος Καν

Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2011 08:23
UPD:12:04

Έκκληση σε πιθανά άλλα θύματα του Ντομινίκ Στρος-Καν -γυναίκες από τη Γαλλία και την Αφρική- απηύθυνε ο συνήγορος της καμαριέρας του ξενοδοχείου Sofitel, η οποία κατηγορεί τον πρώην γενικό διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για σεξουαλική επίθεση.

A- A A+

Έκκληση σε πιθανά άλλα θύματα του Ντομινίκ Στρος-Καν να βγουν μπροστά και να μιλήσουν, απηύθυνε ο συνήγορος της καμαριέρας του ξενοδοχείου Sofitel, η οποία κατηγορεί τον πρώην γενικό διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για σεξουαλική επίθεση.

Ο Aμερικανός δικηγόρος Κένεθ Τόμσον απηύθυνε την έκκληση αυτή μέσω του γαλλικού τηλεοπτικού δικτύου France 2 σε γυναίκες από τη Γαλλία και την Αφρική.

«Αν υπάρχον άλλες γυναίκες στη Γαλλία και την Αφρική που μπορεί να έχουν πέσει θύμα κακοποίησης από τον Ντομινίκ Στρος Καν, παρακαλώ τηλεφωνήστε μου, επικοινωνήστε μαζί μου, θέλουμε να σας βοηθήσουμε, θέλουμε να σας μιλήσουμε», δήλωσε ο δικηγόρος της 32χρονης καμαριέρας.

Μετά την εμφάνιση του Στρος-Καν την Δευτέρα στο δικαστήριο όπου δήλωσε αθώος για τις όλες τις κατηγορίες που τον βαρύνουν, ο Τόμσον διεμήνυσε μιλώντας σε δεκάδες δημοσιογράφους ότι «θα προστατεύσουμε τα δικαιώματα του θύματος, θα μιλήσουμε για λογαριασμό του και θα συνεργαστούμε με το γραφείο του εισαγγελέα». Ο ίδιος περιέγραψε την πελάτισσά του, η οποία δεν έχει εμφανιστεί ποτέ δημόσια ούτε έχει κάνει δηλώσεις, ως μια «απλή και εργατική γυναίκα, που υπέστη ψυχικά τραύματα, αλλά θέλει να υπερασπιστεί την αξιοπρέπειά της».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή