H ατζέντα της ημέρας

Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2011 10:19
A- A A+

- ο ΟΣΕ και ο Προαστιακός δεν θα εκτελέσουν δρομολόγια για 24ώρες

- το Μετρό θα λειτουργεί μετά τις 8 το πρωί, ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ τα αστικά λεωφορεία εκτελούν δρομολόγια από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και τα τρόλεϊ από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

10.00 έως 15.00 Πεντάωρη στάση εργασίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) και συγκέντρωση των υγειονομικών της Αττικής στις 10.30 π.μ, στο υπουργείο Υγείας. Τα δημόσια νοσοκομεία θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας.

10.30 Προγραμματισμένο συλλαλητήριο, στην πλατεία Κοτζιά, και εικοσιτετράωρη απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρομικών (ΠΟΣΤ).

11.00 Στάση εργασίας από τις 11.00 έως τη λήξη της βάρδιας, που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ, για τους εργαζόμενους στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε όποιες περιοχές της χώρας τα νομαρχιακά τμήματα του σωματείου πραγματοποιήσουν συλλαλητήρια. Στις 11.00 απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος.

11.00 Πανελλαδική στάση εργασίας μέχρι τη λήξη του ωραρίου για όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ημέρα απεργίας όλων των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ, δηλαδή εργαζόμενοι στη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, την ΕΥΔΑΠ , τα ΕΛΤΑ, τα λιμάνια, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και στις άλλες Τράπεζες, σύμφωνα με απόφαση της ΟΤΟΕ.

11.00 Στάση εργασίας των έκτακτων αρχαιολόγων έως και τη λήξη του ωραρίου τους.

Οι αρχαιολόγοι θα συγκεντρωθούν έξω από το υπουργείο Πολιτισμού ζητώντας την άμεση δικαίωση των αιτημάτων τους.

11.40 Η τελετή Αφής της Φλόγας της Ελπίδας των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics 2011, στον Ιερό Βράχο της Πνύκας, παρουσία υψηλών προσκεκλημένων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

12:00 Συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

- Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής θα μεταβεί στο Λουξεμβούργο, για να συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Υπουργών Εσωτερικών Υποθέσεων και Δικαιοσύνης της ΕΕ.

- Προγραμματισμένη δημόσια ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη, στο πλαίσιο συγκέντρωσης του κινήματος «Σπίθα», το απόγευμα, στη Θεσσαλονίκη.

19.00 Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά, από τους εργαζόμενους της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος.

21:00 Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Αγρινίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή