ΠΑΟΚ: Παρουσιάστηκε ο Μπόλονι

Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2011 16:50

Ο Ρουμάνος προπονητής απέφυγε να δώσει υποσχέσεις για τίτλους, όμως τόνισε πως η φιλοσοφία του για το παιχνίδι της ομάδας περιλαμβάνει τόσο τον παράγοντα της πειθαρχίας, όσο και αυτό του θεάματος.

A- A A+

Μια ημέρα μετά την υπογραφή διετούς συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ ο Λάζλο Μπόλινι παρουσιάστηκε και επισήμως ως ο νέος τεχνικός του «δικεφάλου».

Ο Ρουμάνος προπονητής απέφυγε να δώσει υποσχέσεις για τίτλους, όμως τόνισε πως η φιλοσοφία του για το παιχνίδι της ομάδας περιλαμβάνει τόσο τον παράγοντα της πειθαρχίας, όσο και αυτό του θεάματος.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο 58χρονος τεχνικός μίλησε για τις επαφές που είχε με τον Παντελή Κωνσταντινίδη και τον Θοδωρή Ζαγοράκη και το πως έφτασε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Ακόμα, ζήτησε συγγνώμη από τους δημοσιογράφους για το γεγονός πως δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά τους τις μέρες που διήρκησαν οι συνομιλίες, ενώ υποστήριξε πως ένας από τους λόγους που αποφάσισε να πει το «ναι» ήταν ο κόσμος του συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα σχετικά με τη φιλοσοφία του, δήλωσε: «Νομίζω ότι αγγίζετε πολλά θέματα που χρειαζόμαστε. Θέλουμε πειθαρχία σε όλες τις στιγμές. Θα είμαστε πιο καλοί με λογική και πειθαρχία. Τα χρειαζόμαστε αυτά. Το να δώσουμε καλό θέαμα στους φιλάθλους που γεμίζουν το γήπεδο είναι σαφώς ένας στόχος. Το όνειρό μου είναι να κάνω νίκες με όμορφο θέαμα, θα κοιτάμε και το αποτέλεσμα».

Αναφορικά με τους στόχους που θέτει για τη νέα σεζόν, μίλησε γενικόλογα, τονίζοντας πως αυτό που τον ενδιαφέρει κατά κύριο λόγο είναι να προσπαθεί «για το καλύτερο δυνατό».

«Στο τέλος της χρονιάς ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος πρέπει να είμαι εγώ. Λίγα λεπτά πριν υπέγραψα ένα συμβόλαιο. Πρέπει να το καταλάβουν όλοι, ότι από την στιγμή που υπέγραψα είμαι 200% "ασπρόμαυρος" και θέλω να κερδίζω τα παιχνίδια. Στην ζωή γίνεται αυτό που μπορούμε και όχι αυτό που θέλουμε.

Στη ζωή πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να αγγίξεις αυτό που θες. Για αυτό σας λέω ότι θέλω να πηγαίνω σπίτι μου, να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να λέω ότι έκανα το καλύτερο για το ασπρόμαυρο. Στους φιλάθλους θέλω να πω ότι με όλες μου τις δυνάμεις θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό. Όταν πηγαίνω σπίτι μου θέλω να κοιμάμαι ήσυχος», σχολίασε.

Τέλος, μίλησε και για τη προσωπικότητά του, λέγοντας: «Δεν είμαι ούτε δικτάτορας, ούτε φίλος, είμαι κάπου στην μέση. Πάντως, πιστεύω ότι σήμερα σε σχέση πριν από πέντε χρόνια έχουν αλλάξει πολύ οι σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές. Σήμερα ο ποδοσφαιριστής δεν είναι μόνο ποδοσφαιριστής. Πλέον ο παίκτης δεν είναι μόνο ένας άνθρωπος με ένα κεφάλι και δύο χέρια, είναι μια ολόκληρη επιχείρηση. Όπως και να έχει τις αρχές τις δίνει πρωτίστως ο σύλλογος, ο πιο ισχυρός πόλος πρέπει να είναι η διοίκηση. Το συμφέρον της ομάδας θέλω να πω ότι θα είναι πάνω από όλα. Το προσωπικό συμφέρον μπορεί μόνο να συμβαδίζει με αυτό της ομάδας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις