Θεσσαλονίκη: Απεργιακές συγκεντρώσεις την Τετάρτη

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011 12:30
UPD:12:31

Με δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι της Θεσσαλονίκης στις κινητοποιήσεις της Τετάρτης, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

A- A A+

Με δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι της Θεσσαλονίκης στις κινητοποιήσεις της Τετάρτης, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Συγκέντρωση έξω από το κτήριο του ΕΚΘ θα πραγματοποιήσουν στις 10.30 το πρωί το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο (ΕΚΘ) και η Ένωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων (ΕΔΟΘ).

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν, ο οργανωτικός γραμματέας του ΕΚΘ Δημήτρης Σιαμπάνης, ο αντιπρόεδρος της ΕΔΟΘ Ηρακλής Ξανθόπουλος, η αναπληρώτρια γ.γ. του ΕΚΘ Δέσποινα Χαραλαμπίδου και ο γ.γ. της ΕΔΟΘ Απόστολος Παζάρας δήλωσαν ότι απορρίπτουν το νέο Μνημόνιο, για το οποίο εξέφρασαν τη βεβαιότητα ότι θα αποτύχει όπως και το προηγούμενο.

Φτάνει ως εδώ. Οι εργαζόμενοι στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα δεν αντέχουμε άλλο», επισήμαναν και απηύθυναν έκκληση για μαζική συμμετοχή στο αυριανό συλλαλητήριο.

«Ραντεβού» στις 10.30 το πρωί στο άγαλμα του Βενιζέλου δίνει από την πλευρά του το ΠΑΜΕ.

Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν εν τω μεταξύ την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στα αστικά λεωφορεία της Θεσσαλονίκης από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 8 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή