Προπηλακισμοί βουλευτών κατά την προσέλευσή τους στη Βουλή

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011 14:47
UPD:16:42

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας προσέρχονται στη Βουλή οι βουλευτές-μέλη της Επιτροπής Οικονομικών που θα συμμετάσχουν στην συζήτηση για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

A- A A+

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας προσέρχονται στη Βουλή οι βουλευτές-μέλη της Επιτροπής Οικονομικών που θα συμμετάσχουν στην συζήτηση για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

Όπως κατήγγειλε μιλώντας στην Ολομέλεια κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του για τις μεταμοσχεύσεις ο υπουργός Υγείας, τόσο ο ίδιος, όσο και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Σούλα Μερεντίτη και Όλγα Ρενταρή -Τεντε δέχθηκαν τους προπηλακισμούς μιας μικρής μερίδας διαδηλωτών στην Βασιλίσσης Σοφίας κατά την είσοδο τους με αυτοκίνητα στο Κοινοβούλιο.

«Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα», ανέφερε ο κ. Λοβέρδος, προσθέτοντας ότι «κανένας τραμπούκος δεν θα απαγορεύσει στη Δημοκρατία να λειτουργήσει και κανένας τραμπούκος δεν είναι ικανός να διακόψει τη λειτουργία της».

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Βουλή: Η ομιλία του Α. Λοβέρδου

Η ομιλία του Α. Λοβέρδου

«Εμείς έχουμε την ευθύνη στη ΝΔ και προσπαθούμε να πείσουμε την κυβέρνηση ότι υπάρχει άλλος δρόμος να βγούμε από τη κρίση», δήλωσε από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κωνσταντίνος Τασούλας.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχία, Ντόρα Μπακογιάννη, παρατήρησε ότι οι αρχηγοί των κομμάτων έπρεπε αυτή την ώρα να είναι στο κοινοβούλιο γιατί διαφορετικά στέλνουν μήνυμα φόβου.

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Βουλή: Η ομιλία της Ντ. Μπακογιάννη

Η ομιλία της Ντ. Μπακογιάννη

«Είναι ιστορική και δύσκολη η σημερινή μέρα και είναι βέβαιο ότι εμείς οι 300 που μας βρίζουν έξω έχουμε καθήκον να προστατεύσουμε την Δημοκρατία και να θυμίσουμε ότι κάποιοι από εμάς έδωσαν μάχη για την αποκατάσταση της. Αυτή τη στιγμή η απάντηση θα δοθεί μέσα από το κοινοβούλιο και ενωμένοι γιατί διαφορετικά αύριο το πρωί η Δημοκρατία θα έχει πρόβλημα. Μόνο ένα μήνυμα ότι είναι ενωμένες οι ηγεσίες μπορεί να σταθεί αυτή την ώρα», σημείωσε.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, έκανε λόγο για κύκλους εντός και εκτός χώρας που θα ήθελαν, όπως είπε, «να αποτελέσουν τέτοια γεγονότα τον σπινθήρα όπως σε άλλες εποχές ώστε να οδηγηθεί ο λαός μας σε ένα νέο διχασμό και αιματοχυσία».

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Βουλή: Η ομιλία του Α. Κακλαμάνη

Η ομιλία του Α. Κακλαμάνη

Σημειώνεται ότι στις 2.30 μμ αναμένεται η προγραμματισμένη συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ όπου ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωσταντίνου θα ενημερώσει τους βουλευτές για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα ενώ δύο ώρες αργότερα, στις 16:30 θα ξεκινήσει η συζήτηση του στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή