Ντ. Μπακογιάννη: Ή συνεννόηση ή εκλογές

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011 15:49
A- A A+

«Είναι επικινδυνότατες οι εκλογές, αλλά επικινδυνότατη είναι και η κατάσταση που ζούμε σήμερα» τόνισε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, επαναλαμβάνοντας ότι αν δεν υπάρξει άμεσα συνεννόηση των δύο μεγάλων κομμάτων, η χώρα πρέπει να οδηγηθεί σε εκλογές.

«Είναι επικινδυνότατες οι εκλογές, αλλά επικινδυνότατη είναι και η κατάσταση που ζούμε σήμερα» τόνισε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντ. Μπακογιάννη.

Μιλώντας στο ρ/σ Real FM, τόνισε: «Αν δεν μπορέσει να υπάρξει μια ουσιαστική συνεννόηση κυρίως μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας – όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε πολύ μικρής αξίας – αν λοιπόν δεν υπάρξει συνεννόηση μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων, αν η ΝΔ ότι εκείνη θα επαναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο μόνη της καλύτερα από ό,τι όλοι μαζί, τότε η ΝΔ οφείλει να ζητήσει εκλογές πάραυτα - γιατί δεν μπορείς να λες στο λαό ότι παρακολουθώ μια κυβέρνηση να καταστρέφεται, παρακολουθώ μια κυβέρνηση να οδηγεί τη χώρα στο χάος, παρακολουθώ μια κυβέρνηση η οποία αυτοδιαλύεται, αλλά δεν ζητάω και την εξουσία γιατί δεν θέλω την καυτή πατάτα. Τότε βγαίνεις και λες ευθαρσώς «κύριοι, κάντε εκλογές να επέλθει και η κάθαρση του πολιτικού συστήματος με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή