Εικοσάλεπτη τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Πρωθυπουργός με τον Αντ. Σαμαρά

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011 16:08
UPD:16:53

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

A- A A+

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Η τηλεφωνική συνομιλία των δύο ανδρών διήρκεσε 20 λεπτά, ενώ από τη ΝΔ ξεκαθαρίζουν πως δεν θα κάνουν κανένα επίσημο σχόλιο για το περιεχόμενό της πριν από τη δημόσια τοποθέτηση του Γιώργου Παπανδρέου.

Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός φέρεται να εστίασε στη δύσκολη συγκυρία που διέρχεται η χώρα, ενώ εμφανίστηκε διατεθειμένος να προχωρήσει είτε σε οικουμενική κυβέρνηση, είτε σε κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας.

Από την πλευρά του, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς δεν απέρριψε την πρόταση αυτή, ξεκαθάρισε ωστόσο ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει με τον Γιώργο Παπανδρέου πρωθυπουργό. Εθεσε επίσης ως προϋπόθεση την επαναδιαπραγμάτευση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος και του μνημονίου.

Ο κ. Παπανδρέου επεσήμανε πως δεν τον ενδιαφέρει να είναι αυτός Πρωθυπουργός, ενώ με σύμφωνα με άλλες πηγές το απόγευμα θα υπάρξει και νέα τηλεφωνική επικοινωνία των δύο πλευρών.

Ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τους στενούς του συνεργάτες θα μεταβεί σε λίγη ώρα στα γραφεία της ΝΔ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή