Παραίτηση μελών της κυβέρνησης ζητεί ο Ντ. Βρεττός

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011 16:23
UPD:16:25
A- A A+

Την παραίτηση μελών της κυβέρνησης και αντικατάσταση υπουργών σε κρίσιμα υπουργεία -με προτεραιότητα το ΥΠΟΙΚ, με πρόσωπα και εκτός κυβερνώντος κόμματος, ζητά ο βουλευτής Αττικής του ΠΑΣΟΚ Ντίνος Βρεττός.

O βουλευτής Αττικής του ΠΑΣΟΚ Ντίνος Βρεττός,

Σε γραπτή του ανακοίνωση ο κ. Βρεττός ζητά η αποδοχή των όποιων όρων του μεσοπρόθεσμου προγράμματος να γίνει με τη νέα κυβέρνηση, «που θα δεσμευθεί ενώπιον της Βουλής, τόσο για την επαναδιαπραγμάτευση των επαχθών όρων αποπληρωμής των δανείων από την ΕΕ και το ΔΝΤ, όσο και για την πιο ανώδυνη διαδικασία διαχείρισης του προηγούμενου χρέους στο πλαίσιο της ευρωζώνης».

Επιπλέον, ο βουλευτής Αττικής αναφέρει πως είναι αναγκαία η δέσμευση της νέας κυβέρνησης για συγκεκριμένο πρόγραμμα εξόδου από την κρίση, που να υπερβαίνει το μεσοπρόθεσμο και την τρόικα.

Τέλος, υποστηρίζει ότι αν οι αλλαγές στο εσωτερικό της κυβέρνησης αφεθούν για μετά το μεσοπρόθεσμο, «θα μπούμε σε μια διαδικασία πιέσεων εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ που θα οδηγήσουν είτε σε έναν ανούσιο ή ακόμη και εκβιαστικό ανασχηματισμό, είτε, το πιθανότερο, σε εκλογές που δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν μεγαλύτερα αδιέξοδα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή