Ολυμπιακός: Τελεσίγραφο σε Σάντσες και Βαλενσιέν

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011 11:00
A- A A+

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε την τελική του πρόταση και ενημέρωσε παίκτη και ομάδα ότι έχουν διορία μέχρι το βράδυ της Παρασκευής να απαντήσουν είτε θετικά είτε αρνητικά στην πρότασή του, ειδάλλως θα αποσύρει το ενδιαφέρον του.

Οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν ότι δεν έχουν άλλο χρόνο για χάσιμο και πως η νευραλγική θέση του αμυντικού μέσου πρέπει να κλείσει άμεσα, ώστε να βρίσκεται ο «εκλεκτός» στην προετοιμασία της ομάδας. Έτσι λοιπόν ενημέρωσε τον Κάρλος Σάντσες –μέσω του μάνατζέρ του– όπως και τη Βαλενσιέν ότι μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής θέλει να γνωρίζει αν ο παίκτης θα υπογράψει ή θα προχωρήσει σε άλλη λύση.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να προσφέρει 2,5 εκατ. ευρώ στη γαλλική ομάδα, χωρίς τη διάθεση να αυξήσει άλλο την προσφορά του. Όσο για τον Κολομβιανό, η πρόταση των Πειραιωτών είναι 700.000 ευρώ το χρόνο.

Ο μάνατζερ του παίκτη τόνισε στην εφημερίδα Πρωταθλητής τα εξής: «Μας ενημέρωσαν από τον Ολυμπιακό ότι θα περιμένουν την απάντησή μας μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, διαφορετικά θα αποσύρουν την πρόταση. Όσον αφορά τη δικιά μας πλευρά θα έχουμε απαντήσει μέσα στα χρονικά περιθώρια που έχει θέσει ο Ολυμπιακός. Για τη Βαλενσιέν δεν μπορώ να γνωρίζω».

Για τον Σάντσες που είχε τονίσει αρχικά ότι θα αποφασίσει μετά το Κόπα Αμέρικα, σημαίνει πολλά το ότι ο μάνατζέρ του δεσμεύτηκε να έχει απαντήσει εντός 24ώρου. Φαίνεται πως ο παίκτης θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και γι’ αυτό άλλωστε ο μάνατζέρ του βρίσκεται συνεχώς σε επαφή με τους «ερυθρόλευκους».

Όσο για τη Βαλενσιέν, όπως αφήνει να εννοηθεί και ο μάνατζερ του παίκτη, δεν έχει δείξει ούτε να βιάζεται -αφού όπως έχουμε τονίσει δεν «καίγεται» να τον πουλήσει- ούτε να θέλει να μειώσει τις απαιτήσεις της. Φυσικά σε αυτό παίζει ρόλο και το γεγονός ότι έχει και άλλες προτάσεις για τον Σάντσες, επομένως μπορεί να περιμένει και ενάμιση μήνα αν θέλει. Ο Ολυμπιακός όμως δεν μπορεί να μπει σε αυτή τη διαδικασία.

Σε κάθε περίπτωση, αν οι δύο πλευρές δεν απαντήσουν θετικά ή δεν επικοινωνήσουν καν μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, ο Ολυμπιακός από το πρωί του Σαββάτου θα βάλει μπροστά την περίπτωση του αντι-Σάντσες.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις