Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2002 07:01
A- A A+

Λίγες νεφώσεις προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) σε όλη τη χώρα, οι οποίες βαθμιαία στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές και τις πρώτες βράδυνες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Νοτιο-Ανατολικό Αιγαίο πρόσκαιρα μέχρι ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ηπειρωτικά από 15 ως 29 βαθμούς και στα νησιά από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Παρασκευή σε ολόκληρη τη χώρα, προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή