Kαλοκαιρινό θεατρικό φεστιβάλ

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011 12:44
A- A A+

Ο πειραματισμός και η δημιουργικότητα νέων θεατρικών ομάδων φιλοξενείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο καλοκαιρινό φεστιβάλ θεατρικού performance που διοργανώνει το Επί Κολωνώ από τις 30 Μαΐου μέχρι τις 9 Ιουλίου 2011.

Ο χώρος του θεάτρου μαζί με τεχνική υποστήριξη, παρέχεται δωρεάν στις θεατρικές ομάδες που συμμετέχουν.

Φέτος το Φεστιβάλ έχει την μεγαλύτερη ως τώρα συμμετοχή με 32 ομάδες νέων καλλιτεχνών θα παρουσιάζουν η κάθε μία τη δουλειά της σε μία ημέρα. Οι παραστάσεις φιλοξενούνται στο χώρο του φουαγιέ και η διάρκειά τους δεν υπερβαίνει τα 50 λεπτά.

4η εβδομάδα

20/6 Δευτέρα 19

«Εντός, εκτός και επί τα αυτά»

Η θεατρική ομάδα «Art theory» παρουσιάζει το έργο «Εντός, εκτός και επί τα αυτά» των Γιάννη Βήχου και Εβίτας Παπατσώρη σε σκηνοθεσία Γιώτας Καραμιχαλέλη. Πρόκειται για ανέκδοτο θεατρικό έργο.

Διάρκεια 40΄

Παίζουν: Λύδια Αληφραγκή, Γιάννης Λεσσές, Γιώτα Καραμιχαλέλη

21/6 Τρίτη 20

(Επανάληψη)

«Τυχερός»

Αλέξιου Κοτσώρη σε σκηνοθεσία Αλέξιου Κοτσώρη

«Ο φόβος για την αλλαγή υπάρχει. Για κάποιους είναι μεγάλος, για κάποιους άλλους όχι. Η επιλογή είναι δική μου. Μέσα από τη μάχη με τους φόβους μου συνειδητοποιώ πόσο τυχερός είμαι.»

Παίζουν οι Αυγουστίνος Κούμουλος, Μάριος Ντερντές

22/6 Τετάρτη 21

«Άσπροι Γερανοί»

Η «Απόσταση», στο πλαίσιο μιας δουλειάς σε εξέλιξη, παρουσιάζει το έργο «Άσπροι Γερανοί», μια παραλλαγή για τρεις γυναίκες πάνω σε δύο μονόπρακτα του Τενεσύ Ουίλιαμς.

Παίζουν οι Χριστίνα Παπαβασιλείου, Μαρβίνα Πιτυχούτη, Μαρίτα Τζατζαδάκη.

23/6 Πέμπτη 22

«Οδηγίες Χρήσεως»

Σε σκηνοθεσία Ομάδα ½ με τους Ξένια Μπαχαρνίκου, Αγγελική Μυλωνά, Άρτεμις Τσιντάρη

24/6 Παρασκευή 23

(Επανάληψη)

«Εσένα σε Ξέρω, Εμένα; »

Ένα έργο που έχει ως κεντρικό άξονα, τη δύναμη του μυαλού και πως αυτό μας κυριαρχεί, μας δοκιμάζει και μας πλάθει εικόνες που τα μάτια μας δε βλέπουν, δε μπορούν να δουν ή δε θέλουν. Ένα παιχνίδι μεταξύ πραγματικότητας και ψευδαίσθησης. Μια ιστορία ισορροπίας ανάμεσα στην απόλυτη δειλία και στο απόλυτο θάρρος.

Παίζουν: Aθως Αντωνίου, Ρωμανός Μαρούδης

25/6 Σάββατο 24

«P-adam»

Σε σκηνοθεσία Νίκου Γεωργίου με τους Ανδρονίκη Αβδελιώτη, Σιγκαίη Λαφογιάννη, Διονυσία Σακελλαρίου,Γιώργος Πούλης, Νίκος Γεωργίου

Πληροφορίες

Επί Κολωνώ, Ναυπλίου 12 & Λένορμαν 94, Κολωνός

Έναρξη παραστάσεων 21:30

Προτεινόμενα για εσάς