Δ. Γιαννακόπουλος: Αποχωρούμε από τον Παναθηναϊκό

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011 15:25
UPD:02/08/2011 12:25
A- A A+

Την απόφαση της οικογένειάς του να αποχωρήσει από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός επανέλαβε για ακόμα μια φορά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο γιός του Παύλου Γιαννακόπουλου, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Sentra FM 103,3 επιβεβαίωσε το γεγονός ότι έχουν ξεκινήσει ήδη να ψάχνουν αγοραστή για το σύλλογο και υποστήριξε πως η οικογένειά του θα μείνει σε αυτόν μέχρι να βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο.

«Η οικογένεια έχει πάρει μια απόφαση από πέρυσι το καλοκαίρι να σταματήσει να ασχολείται. Η αγάπη δε σταματά ποτέ», ήταν τα πρώτα του λόγια.

«Καθ' ολη τη διάρκεια της προηγουμενης σεζόν και κάτω από άκρα μυστικότητα εξάντλησα όλες τις πιθανότητες για κάποιο Ελληνα αγοραστή, ένα καλό Παναθηναϊκό. Είχαμε επαφές με κάποιους, υπήρχε φιλολογικό ενδιαφέρον, αλλά δυστυχώς δεν βρήκαμε κανένα που να μπορεί να δεσμευτεί», πρόσθεσε για τις μέχρι στιγμής κινήσεις του.

«Έχω κάνει επαφές και με επενδυτικούς οργανισμούς, που δεν θα ήθελα να συζητήσω», επισήμανε.

Για το ενδεχόμενο να αργήσει πολύ να βρεθεί επενδυτής, σημείωσε: «Είναι κάτι το οποίο θα χρειαστεί να το αντιμετωπίσουμε όταν και αν συμβεί».

Όσο για το τι είναι αυτό που τον εμποδίζει και δεν αναλαμβάνει ο ίδιος την ΚΑΕ, τόνισε: «Ο πατέρας μου είχε την τύχη να έχει δυο αδέλφια που μοιράστηκαν κάποιες επιχειρήσεις. Εγώ δυστυχώς είμαι μόνος, δεν μπορώ να τα μοιράσω και να δώσω τη σωστή προσοχή και τον χρόνο που απαιτείται στον Παναθηναϊκό. Δεν έχω το χρόνο να τον κρατήσω στα επιθυμητά επίπεδα, αυτά που ζητά όλος ο κόσμος».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις