Σύσκεψη Γ. Παπανδρέου - Ευ. Βενιζέλου - Γ. Παπακωνσταντίνου μετά το υπουργικό

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011 15:49

Ενημερωτική σύσκεψη με τους κ.κ. Βενιζέλο και Παπακωνσταντίνου συγκάλεσε αμέσως μετά το τέλος του υπουργικού συμβουλίου ο Γ. Παπανδρέου στο γραφείο του, εν όψει των συναντήσεών του τη Δευτέρα με τους προέδρους της Κομισιόν και του Eurogroup.

A- A A+

Ενημερωτική σύσκεψη συγκάλεσε αμέσως μετά το τέλος του υπουργικού συμβουλίου, ο Γιώργος Παπανδρέου στο γραφείο του, με τη συμμετοχή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και νέου υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, και του πρώην υπουργού Οικονομικών και νυν Περιβάλλοντος, Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Η σύσκεψη γίνεται εν όψει της επίσκεψης του Πρωθυπουργού τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1996278 , όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο.

Ο κ. Παπανδρέου, κατά πάσα πιθανότητα, την Τρίτη το πρωί θα έχει συνάντηση και με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι. Θα μεσολαβήσει την Κυριακή η συμμετοχή του Ευάγγελου Βενιζέλου στην έκτακτη σύνοδο του Eurogroup στο Λουξεμβούργο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή