Αλ. Παπαρήγα: Μην πέσετε στα δόκανα της παλιάς κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011 12:41
UPD:15:51
REUTERS

A- A A+

«Πιστωτές και οφειλέτες θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι έχοντας συμφωνήσει να γδάρουν τους λαούς, να γδάρουν τον ελληνικό λαό», δήλωσε η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ κατά του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.

«Καμία αυταπάτη. Μην πέσετε στα δόκανα που θα σπείρει η κυβέρνηση, η παλιά κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ. Πιστωτές και οφειλέτες θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι έχοντας συμφωνήσει να γδάρουν τους λαούς, να γδάρουν τον ελληνικό λαό. Θα σκεφτούν μόνο το πως θα κατανείμουν τις ζημιές και τα κέρδη, ούτως ώστε να ανακάμψει η νέα επίθεση των μονοπωλίων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με συνθήματα κατά του μεσοπρόθεσμου προγράμματος και υπέρ της αυτοοργάνωσης των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς, πραγματοποιήθηκε στην Ομόνοια το συλλαλητήριο του Πανελλήνιου Αγωνιστικού Μετώπου. Ακολούθησε πορεία προς τη Βουλή μέσω της οδού Σταδίου.

Κινητοποίηση κατά των νέων μέτρων του μεσοπρόθεσμου προγράμματος διοργάνωσε το ΠΑΜΕ και στη Θεσσαλονίκη.

Όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν στο Αγαλμα Βενιζέλου και στη συνέχεια κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα κινήθηκαν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Η κινητοποίηση ολοκληρώθηκε όταν η πορεία έφτασε στο σημείο της αφετηρίας της.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή