Με ομιλία Γ. Παπανδρέου ξεκινά η σύζητηση για την ψήφο εμπιστοσύνης

Την Τρίτη τα μεσάνυχτα η ονομαστική ψηφοφορία
Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011 07:07
UPD:09:30
A- A A+

Με ομιλία του Πρωθυπουργού αρχίζει στις 12 το μεσημέρι στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση επί της πρότασης του κ. Παπανδρέου για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς τη νέα κυβέρνηση, μετά τον ανασχηματισμό της Παρασκευής.

Θα ακολουθήσουν οι ομιλίες των αρχηγών των κομμάτων, των μελών της κυβέρνησης και όσων βουλευτών επιθυμούν να τοποθετηθούν.

Η συζήτηση θα έχει τριήμερη διάρκεια και θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Τρίτης, με τη διεξαγωγή φανερής ονομαστικής ψηφοφορίας.

Με τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης γίνεται μια επανεκκίνηση, τόνισε ο Πρωθυπουργός, στην πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου, ζητώντας ταχύτητα και αποτελεσματικότητα από τους υπουργούς http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1996292 .

Ο κ. Παπανδρέου έκανε λόγο για κυβέρνηση συνεκτική, λειτουργική, μάχιμη και αποφασισμένη να ολοκληρώσει το έργο της.

Tην πεποίθησή του ότι η κυβέρνηση θα εξασφαλίσει την ψήφο εμπιστοσύνης εξέφρασε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα La Stampa ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1997030 .

Υπενθυμίζεται ότι, μετά την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Φλώρινας, Γιώργου Λιάνη, το ΠΑΣΟΚ διαθέτει δύναμη 155 βουλευτών, καθώς οι παραιτηθέντες βουλευτές της συμπολίτευσης Γιώργος Φλωρίδης και Εκτωρας Νασιώκας αντικαταστάθηκαν από τους επιλαχόντες Γιώργο Φραγκίδη (Κιλκίς) και Βασιλική Αλεξανδρίδου (Λάρισας).

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή