Γ. Καρατζαφέρης: Πάνω από το εθνικό συμφέρον το γινάτι Σαμαρά

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011 13:07
UPD:13:42
A- A A+

«Η Ελλάδα έχασε μία χρυσή ευκαιρία, γιατί ο Αντώνης Σαμαράς έβαλε το γινάτι του πάνω από το εθνικό συμφέρον», επεσήμανε μιλώντας στον Real Fm οι Γ. Καρατζαφέρης και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει πρόβλημα με τη ΝΔ, αλλά με τον πρόεδρό της.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ανάφερε ότι ο Αντώνης Σαμαράς εδώ και ένα χρόνο έχει μία διαρκώς κλιμακούμενη επίθεση απέναντι στο κόμμα του. «Αποφασίσαμε να δώσουμε τέλος με μία σκληρή απάντηση, για να ξανασκεφτεί την επόμενη φορά να επιτεθεί εναντίον μας», πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης.

«Βρίσκω τρόπο να μιλάω με οποιονδήποτε πολιτικό αρχηγό, όχι όμως με εκείνον. Δεν ξέρει το κινητό μου, δεν ξέρω το δικό του», τόνισε.

Κλιμακώνοντας περαιτέρω την επίθεσή του κατά του κ. Σαμαρά, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ανέφερε ότι οι όροι που έθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ για τη σύσταση οικουμενικής κυβέρνησης ήταν «για καρπαζιές» και συμπλήρωσε ότι θα έπρεπε, μετά τη γνωστοποίηση από τον Πρωθυπουργό της πρόθεσής του να παραιτηθεί «να πάρει ένα ταξί να πάει στο Μαξίμου».

«Χάσαμε μία χρυσή ευκαιρία να απαλλαγούμε από το ΠΑΣΟΚ, την κλώτσησε ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να χειριστεί διαφορετικά το θέμα», είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ξεκαθάρισε πως δεν θα ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο και χαρακτήρισε

τις κινήσεις Παπανδρέου καλές για το ΠΑΣΟΚ, αλλά κακές για την Ελλάδα. Ακόμη επανέλαβε πως στο εξής θα είναι αρνητικός σε ό,τι προωθεί η κυβέρνηση, την οποία χαρακτήρισε ανίκανη.

Τέλος, ο κ. Καρατζαφέρης εκτίμησε ότι το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών απομακρύνεται, αν και όπως είπε, θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για το αντίθετο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή