Γ. Καρατζαφέρης: Πρέπει να βρούμε τρόπο συνεννόησης

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011 22:03
UPD:23:05
A- A A+

«Πρέπει να βρούμε τρόπο συνεννόησης...ο σκυλοκαβγάς δεν ωφελεί κανέναν...υπάρχουν καλές προτάσεις από όλα τα κόμματα σε αυτό το πλαίσιο πρέπει να προχωρήσουμε»», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση.

«Μπορεί να υπήρξε δυσκολία, να μην μπορέσαμε να κάνουμε μια κυβέρνηση εθνικής δράσης, πρέπει όμως να δουλέψουμε όλοι σε αυτή την κατεύθυνση για να σωθεί η χώρα. Ουδείς ωφελείται με το να δίνει επιχειρήματα μόνο στη πλατεία», πρόσθεσε ο κ. Καρατζαφέρης.

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σχολιάζοντας την ομιλία του υπουργού Οικονομικών και αντιπροέδρου της κυβέρνησης, σημείωσε ότι ο κ. Βενιζέλος «μπορεί να πουλήσει ψυγείο σε Εσκιμώο ή άμμο σε βεδουίνο». «Ο Ελληνας θέλει όμως να ξέρει τα εργαλεία με τα οποία θα βγει η χώρα από την κρίση», πρόσθεσε.

Έκανε ακόμη λόγο για «προσπάθεια της χώρας να ανέβει την ανηφόρα με κουτσό ποδάρι», υποστήριξε ότι το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα δεν στέλνει αναπτυξιακό μήνυμα, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη μιας νέας δημόσιας διοίκησης, η οποία θα υποδεχθεί τις επενδύσεις.

«Για να έρθει κάποιος επενδυτής στην Ελλάδα χρειάζεται σοβαρή δημόσια διοίκηση», ανέφερε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι η νέα διοίκηση θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από λιγότερο όγκο και μηδενική διαφθορά.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα είπε προηγουμένως ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν θα ασχοληθώ με τις αποστροφές του κ. Τσίπρα, η ζήλεια είναι ανθρώπινη», παρατήρησε, σχολιάζοντας την αναφορά του κ. Τσίπρας πως αυτό που τον ενοχλεί περισσότερο είναι ότι ταυτόχρονα με τη συκοφάντηση του ΣΥΡΙΖΑ η κυβέρνηση ανοίγει την αγκαλιά της «στον κ. Καρατζαφέρη και την ακροδεξιά».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή