Αποδοκιμασίες «αγανακτισμένων» για τα 155 «ναι»

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011 08:48
UPD:09:00

A- A A+

Με αποδοκιμασίες «υποδέχθηκαν» την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση οι «αγανακτισμένοι», που παρέμειναν μέχρι αργά τη νύχτα συγκεντρωμένοι στην Πλατεία Συντάγματος μπροστά από το κτίριο της Βουλής.

Σε κάθε θετική ψήφο βουλευτή, το όνομα του οποίου ακουγόταν από μεγάφωνο που έχει στηθεί έξω από το κοινοβούλιο, οι συγκεντρωμένοι φώναζαν «ανεπιθύμητος».

Γύρω στις 2 τα ξημερώματα σημειώθηκαν επεισόδια περιορισμένης έκτασης στο ύψος του υπουργείου Εξωτερικών στη Βασ. Σοφίας http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1999340 . Ομάδα διαδηλωτών έριξαν πέτρες και αντικείμενα κατά των ΜΑΤ με τις αστυνομικές δυνάμεις να απαντούν με χρήση χημικών.

Η ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης και οι αντιδράσεις των «αγανακτισμένων» έξω από τη Βουλή έκαναν το γύρο του κόσμου μέσα από τα ξένα πρακτορεία ειδήσεων. Τα σχετικά ρεπορτάζ περιελάμβαναν αποσπάσματα των ομιλιών του Πρωθυπουργού, των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων και των βουλευτών, αλλά και των αντιδράσεων των «αγανακτισμένων» http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1999350 .

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή