Καλυμμένη από τις διορθώσεις στο Μεσοπρόθεσμο η Σ. Γιαννακά

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011 14:50
A- A A+

Καλυμμένη από τις διορθώσεις στο Μεσοπρόθεσμο εμφανίστηκε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σοφία Γιαννακά, η οποία μαζί με ακόμη 15 βουλευτές του Κινήματος είχε πρόσφατα εκφράσει γραπτώς τις αντιρρήσεις της -με κοινή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό- για την ασκούμενη οικονομική πολιτική.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σοφία Γιαννακά.

«Πιστεύω, σε ό,τι με αφορά τουλάχιστον, πως με τις διορθώσεις που έχουν γίνει στο μεσοπρόθεσμο επί το θετικότερο για τους Έλληνες πολίτες, με την προϋπόθεση ότι και οι ιδιωτικοποιήσεις θα κριθούν μια προς μια, ώστε να μπορέσουν να γίνουν κάποιες αλλαγές -όποιες όπου και όταν χρειαστεί, εκτιμώ ότι εν πολλοίς σε ό,τι με αφορά προσωπικά έχουμε καλυφθεί», τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

«Μπορούμε τώρα πραγματικά να κάνουμε την υπέρβαση, να πούμε προφανώς ναι στο μεσοπρόθεσμο, ξεπερνώντας το σκόπελο της κατεπείγουσας διαδικασίας», πρόσθεσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Πάντως, ο βουλευτής Κοζάνης Αλέκος Αθανασιάδης επιμένει ότι θα καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, λόγω της διαφωνίας του με την αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ, ενώ και η Χρύσα Αράπογλου δήλωσε χθες πως έχει διαφωνίες για την ΕΥΑΘ, χωρίς όμως να διευκρινίσει τι θα πράξει.

Σε ερώτηση για τις ιδιωτικοποιήσεις, η κα Γιαννακά απάντησε: «Οι ευαισθησίες κάποιων κοινοβουλευτικών στελεχών για την πώληση της ΔΕΗ, για παράδειγμα, είναι θεμιτές. Πιστεύω ότι και αυτές πρέπει να ακουστούν γιατί απηχούν και τις ανησυχίες των Ελλήνων».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή