Πρόταση Καρατζαφέρη για ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου από 180 βουλευτές

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011 14:09

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ φοβούνται πολύ την καταψήφιση του Μεσοπρόθεσμου εκτίμησε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης και κάλεσε την κυβέρνηση να ζητήσει την ψήφιση του Προγράμματος από 180 βουλευτές προκειμένου, όπως είπε, να ξεκαθαρίσει το πολιτικό σκηνικό.

A- A A+

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ φοβούνται πολύ την καταψήφιση του Μεσοπρόθεσμου εκτίμησε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης και κάλεσε την κυβέρνηση να ζητήσει την ψήφιση του Προγράμματος από 180 βουλευτές προκειμένου, όπως είπε, να ξεκαθαρίσει το πολιτικό σκηνικό.

«Το θέμα μας δεν είναι το πότε θα ψηφιστεί, αλλά με ποια πλειοψηφία θα ψηφιστεί», παρατήρησε δικαιολογώντας το αίτημα του για τους 180 βουλευτές και πρόσθεσε: «Ας τολμήσει το ΠΑΣΟΚ να ζητήσει να ψηφιστεί από 180 βουλευτές για να ξεκαθαρίσει έτσι το πολιτικό σκηνικό».

Γ. Καρατζαφέρης: H N.Δ. φοβάται την τυχόν καταψήφιση του Μεσοπρόθεσμου όπως και το ΠΑΣΟΚ

Γ. Καρατζαφέρης: H N.Δ. φοβάται την τυχόν καταψήφιση του Μεσοπρόθεσμου όπως και το ΠΑΣΟΚ

Σχολιάζοντας εξάλλου, την απόφαση του ΣτΕ για την συνταγματικότητα του Μνημονίου, ο κ. Καρατζαφέρης έκανε λόγο για έγερση ερωτημάτων, σημειώνοντας ότι του θυμίζει την απόφαση του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου το οποίο με ψήφους 7-6 αθώωσε τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή