Πιλάβιος: Εκκαθάριση για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011 13:51
A- A A+

Την αμφιβολία του για το κατά πόσο μπορεί να ξεκινήσει τα πρωτάθλημα της νέας σεζόν, αν δεν γίνει εκκαθάριση στην υπόθεση των «στημένων» παιχνιδιών, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος.

«Αν δεν γίνει εκκαθάριση, αμφιβάλλω αν μπορεί να αρχίσει το επόμενο πρωτάθλημα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της ελληνικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, μιλώντας ραδιοσταθμό Real FM 97,8.

O πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος.

Αναφορικά με το αν ο Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνιστεί κανονικά στα προκριματικά του Europa League, τόνισε: «Είναι ευθύνη της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Χρειάζεται τελεσίδικη απόφαση για να μην παίξει. Θα αγωνιστεί κανονικά».

Όσον αφορά για τις συνομιλίες του με ορισμένους από τους κατηγορούμενους, εξήγησε πως ως πρόεδρος της ΕΠΟ είναι αναγκασμένος να μιλάει με όλους τους παράγοντες.

«Αλίμονο αν δεν μιλάει ο πρόεδρος της ΕΠΟ με όλους. Ενδεχομένως να έδωσα παραπάνω αέρα, ίσως λόγω χαρακτήρα και ιδιοσυγκρασίας. Μιλάω με όλο τον κόσμο. Επιειδή έχουν παγιδεύσει δύο τηλέφωνα πιστεύετε ότι με τους άλλους 30 δεν μιλάω; Είναι μέσα στα πλαίσια των καθηκόντων μου».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις