ΓΣΕΕ: Μαζική η συμμετοχή στη σημερινή απεργία

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011 15:00
UPD:15:29

Μαζική ήταν σύμφωνα με τη Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας, η συμμετοχή στην πρώτη μέρα της 48ωρης γενικής απεργίας.

A- A A+

Μαζική ήταν σύμφωνα με τη Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας, η συμμετοχή στην πρώτη μέρα της 48ωρης γενικής απεργίας. Όπως επισημαίνει σε σχετική της ανακοίνωση η ΓΣΕΕ, σε πολλούς εργασιακούς χώρους η συμμετοχή στην απεργία ήταν καθολική και έφτασε το 100%.

Ειδικότερα στα διυλιστήρια, στα ναυπηγεία, στις μεταφορές, στα πλοία, στα λιμάνια και στη χαλυβουργία άγγιξε το 100%, ενώ στην οικοδομή, στις τράπεζες, στη ΔΕΗ, στον ΟΤΕ, στα ΕΛΤΑ και στην ΕΥΔΑΠ το ποσοστό συμμετοχής ξεπέρασε το 80%.

Οι εργαζόμενοι και τα συνδικάτα θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στο Μεσοπρόθεσμο και τα μέτρα λιτότητας, αύριο Τετάρτη 29/6 με τη δεύτερη ημέρα της 48ωρης γενικής απεργίας και το συλλαλητήριο στις 19:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Αδικη και αδιέξοδη χαρακτήρισε την ασκούμενη πολιτική ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γ. Παναγόπουλος σε δηλώσεις του κατά τη σημερινή απεργιακή συγκέντρωση στο Πεδίο του Αρεως.

«Oι εκατοντάδες χιλιάδες απεργοί, οι πολίτες στις πλατείες όλης της χώρας, ξεχειλίζουν από οργή και αγανάκτηση για τα νέα μέτρα που πλήττουν για ακόμη μια φορά τους ίδιους, ενώ οι έχοντες και κατέχοντες αυτοί που έκλεψαν το δημόσιο πλούτο, αυτοί που δεν πλήρωσαν τους φόρους, πίνουν στην υγειά των κοροΐδων»¸ ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γ. Παναγόπουλος: Oργή και αγανάκτηση για τα νέα μέτρα

Γ. Παναγόπουλος: Oργή και αγανάκτηση για τα νέα μέτρα

Διαμήνυσε τέλος ότι «ο αγώνας δεν θα σταματήσει μέχρι αυτή η πολιτική ν' ανατραπεί».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή