«Κλειστά χαρτιά» από τους Αλ. Αθανασιάδη και Θ. Ρομπόπουλο

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011 16:03
A- A A+

Τη διαφωνία του με την πώληση του 17% της ΔΕΗ επανέλαβε σήμερα μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Ant1 o βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Αθανασιάδης, αποφεύγοντας ωστόσο να αποκαλύψει εάν τελικά θα μεταβάλλει στάση δίνοντας θετική ψήφο στο Μεσοπρόθεσμο.

Από την πλευρά του, ερωτηθείς σχετικά, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θωμάς Ρομπόπουλος δήλωσε ότι «θα αποφασίσω την τελευταία στιγμή, όταν ακούσω τους ομιλητές». «Είναι κρίσιμη στιγμή, αν δεν ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο πτωχεύουμε, εγώ δεν την παίρνω την απόφαση, ας την πάρει ο Σαμαράς», πρόσθεσε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι. «Υπάρχει πολιτική ευθύνη, και έχει περάσει η νοοτροπία ότι δεν πρέπει να είμαστε αρεστοί, αλλά χρήσιμοι και αυτό είναι το σοβαρότερο» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, επέκρινε τις επίμαχες δηλώσεις του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου για τα τανκς. «Μας δυσκόλεψαν στην απόφαση μας τα επιχειρήματα Πάγκαλου. Προσπαθεί να ενισχύσει την ψυχολογική πίεση στους βουλευτές. Δεν είναι σωστό αυτό», σχολίασε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή