Σούπερ Λίγκα: Στο τέλος της θητείας του θα αποχωρήσει ο Β. Μαρινάκης

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011 18:19
EUROKINISSI/ICON PRESS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

A- A A+

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αρνήθηκε να παραιτηθεί από την προεδρία της Σούπερ Λίγκας, όπως ζήτησαν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, τονίζοντας στο διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, ότι θα αποχωρήσει τον Ιούλιο, που ούτως ή άλλως λήγει η θητεία του.

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού υποστήριξε, μάλιστα, μετά το τέλος του Δ.Σ., πως κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ρώτησε τα άλλα μέλη της λίγκας, αν συμφωνούσαν με την πρόταση μομφής προς το πρόσωπό του, όμως καμία άλλη ΠΑΕ δεν έθεσε θέμα παραίτησής του.

Πάντως, όπως ζητούσαν οι περισσότερες ομάδες, δεν υπήρξε επικύρωση της βαθμολογίας, που αναμένεται να γίνει στο επόμενο Δ.Σ. στις 11 Ιουλίου, ενώ γνωστοποιήθηκε πως η κλήρωση για το πρωτάθλημα θα γίνει κανονικά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου και η νέα σεζόν θα ξεκινήσει κανονικά το σαββατοκύριακο 27/28 Αυγούστου.

Από το Δ.Σ. δεν παρίστατο κάποιος εκπρόσωπος της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Από πλευράς Ένωσης ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την παραμονή του Β. Μαρινάκη στην προεδρία και από πλευράς «δικεφάλου» του Βορρά επειδή ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν κατάφερε να έρθει από τη Θεσσαλονίκη.

Κανονικά το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα, Σταύρος Ψωμιάδη, που εμπλέκεται στην υπόθεση για τα «στημένα», αλλά τη Δευτέρα αφέθηκε ελεύθερος από τον ανακριτή.

Ο Δημήτρης Γόντικας εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις