Σήμερα η μεγάλη συγκέντρωση για το Μεσοπρόθεσμο

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011 08:36

Κορυφώνονται σήμερα οι κινητοποιήσεις των «αγανακτισμένων» στο Σύνταγμα, ημέρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος. Στόχος των διαμαρτυρόμενων πολιτών είναι να περικυκλώσουν τη Βουλή, αλλά και να προσπαθήσουν να εμποδίσουν την είσοδο βουλευτών στο κτίριο.

A- A A+

Κορυφώνονται σήμερα οι κινητοποιήσεις των "αγανακτισμένων" στο Σύνταγμα, ημέρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος. Στόχος των διαμαρτυρόμενων πολιτών είναι να περικυκλώσουν τη Βουλή, αλλά και να προσπαθήσουν να εμποδίσουν την είσοδο βουλευτών στο κτίριο.

Λίγο μετά τις 8 το πρωΐ, η κατάσταση είναι ήρεμη με μερικές δεκάδες κόσμου να βρίσκονται στην πλατεία, οι οποίοι συζητούν για τη σημερινή συγκέντρωση και το πως θα κατευθύνουν τον κόσμο που θα συμμετάσχει.

Την ίδια ώρα, στους γύρω δρόμους ειδικά συνεργεία του Δήμου καθάριζαν την περιοχή από τα αποκαΐδια, αλλά και τα κομμάτια μαρμάρων που έσπασαν κατά τα χθεσινά επεισόδια.

Η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά και το μόνο αξιοσημείωτο είναι ότι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταχθεί στον περιβάλλοντα χώρο του κοινοβουλίου. Ηδη, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος των ανθοπωλείων, έχει τοποθετηθεί ο σιδερένιος φράχτης, ώστε να καταστεί αδύνατη η είσοδος στο κοινοβούλιο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή