ΚΚΕ: Ο λαός δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011 18:37
A- A A+

«Η ψήφιση του μεσοπρόθεσμου στη Βουλή επιβεβαιώνει την αντιδραστική συμφωνία κυβέρνησης - πλουτοκρατίας - ΕΕ κατά του λαού και πρέπει να γίνει αφορμή να ξεμπερδεύουν οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι με τις αυταπάτες, τα διλήμματα και τα ιδεολογήματα του ευρωμονόδρομου», επισημαίνει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του.

«Με τα βάρβαρα μέτρα του μνημονίου, του μεσοπρόθεσμου και του μνημονίου 2, επί της ουσίας συμφωνούν και τα στηρίζουν η ΝΔ, το κόμμα του Καρατζαφέρη, της Μπακογιάννη και άλλοι», σημειώνει το Κομμουνιστικό Κόμμα.

«Τα κόμματα του συστήματος και της ΕΕ ούτε φοβούνται ούτε κινδυνεύουν από τις μούντζες και τις κραυγές «κλέφτες», αντίθετα τα αξιοποιούν για να συγκαλύψουν και να προωθήσουν τα αντιλαϊκά τους σχέδια» εκτιμά το ΚΚΕ και τονίζει ότι για να κερδίσει τον πόλεμο ο λαός πρέπει από μάχη σε μάχη να γίνεται «πιο ισχυρός και ικανός».

Ο λαός, καταλήγει, το ΚΚΕ, «δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη, δεν έχει αξιοποιήσει τη δύναμή του που ακόμα δεν την έχει χρησιμοποιήσει. Μπορεί να γίνει πανίσχυρος μόνο στο δρόμο της πάλης για λαϊκή εξουσία και αποδέσμευση από την ΕΕ, για δρόμο ανάπτυξης υπέρ του λαού και όχι των μονοπωλίων».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή