Προτάσεις για την επίλυση της κρίσης στη Λιβύη

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011 07:41
A- A A+

Σύνολο προτάσεων για μια συμφωνία-πλαίσιο με στόχο μια πολιτική λύση στη Λιβύη, που βασίζεται στον οδικό χάρτη, υιοθέτησε χθες στο Μαλάμπο, την πρωτεύουσα της Ισημερινής Γουϊνέας (πρώην Ισπανική Γουϊνέα) στην Αφρική, η επιτροπή μεσολαβητών της Αφρικανικής Ενωσης (UΑ).

Σύνολο προτάσεων για μια συμφωνία-πλαίσιο με στόχο μια πολιτική λύση στη Λιβύη, που βασίζεται στον οδικό χάρτη, υιοθέτησε χθες στο Μαλάμπο, την πρωτεύουσα της Ισημερινής Γουϊνέας στην Αφρική, η επιτροπή μεσολαβητών της Αφρικανικής Ενωσης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αφρικανικής Ενωσης, η επιτροπή (Νότια Αφρική, Κονγκό, Μαλί, Ουγκάντα, Μαυριτανία) "εξέτασε την εξέλιξη της κατάστασης στη Λιβύη από την προηγούμενη σύνοδο, στην Πρετόρια, στις 26 Ιουνίου. Στο πλαίσιο του οδικού χάρτη, η UΑ ενέκρινε ένα σύνολο προτάσεων για μια συμφωνία πλαίσιο με στόχο μια πολιτική λύση στη λιβυκή κρίση, την οποία "θα υποβάλει" στη 17η σύνοδο των αρχηγών κρατών της UΑ σήμερα και αύριο", αναφέρει ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τη σύνοδο της επιτροπής.

ΠΗΓΗ:

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή