Αποτροπιασμός ΕΞΑ για τα επεισόδια στο κέντρο

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011 11:33

Τη λύπη και τον αποτροπιασμό της για τα χθεσινά επεισόδια εκφράζει η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών - Αττικής, κάνει έκκληση για γενικότερη αυτοσυγκράτηση και σημειώνει ότι όλες οι πλευρές «εκτροχιάστηκαν».

A- A A+

Τη λύπη και τον αποτροπιασμό της για τα χθεσινά επεισόδια εκφράζει η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών - Αττικής.

Η ΕΞΑ συμπαραστέκεται τόσο «στο ξενοδοχείο - μέλος της (King George) που αναγκάστηκε να πάρει έκτακτα μέτρα ευθύνης για την προστασία επισκεπτών και εργαζόμενων εκκενώνοντάς το, όσο και στα λοιπά ξενοδοχεία - μέλη της στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Συντάγματος, τα οποία λόγω φύσης και θέσης (έναντι του Ελληνικού Κοινοβουλίου), πληρώνουν συνεχώς και επί σειρά ετών "τα σπασμένα" από τα έργα και τις ημέρες των εκάστοτε κυβερνώντων».

Εκτιμά επίσης ότι «κατά τα χθεσινά γεγονότα όλες οι πλευρές "εκτροχιάστηκαν"» και κάνει έκκληση για γενικότερη αυτοσυγκράτηση, «στις δύσκολες εποχές που διανύουμε και στις ακόμη δυσκολότερες που προβλέπονται για όλους μας».

«Τα χθεσινά γεγονότα στο κέντρο της Αθήνας, μιλάνε από μόνα τους. Οι συνέπειες τους δε, είναι προφανείς. Τόσο για τους επισκέπτες της πόλης που βρέθηκαν στο "μάτι" ενός ακόμα "κυκλώνα" βίας, εγκλωβισμένοι και φοβισμένοι όσο και για τα αθηναϊκά ξενοδοχεία και τους εργαζόμενους σε αυτά», καταλήγει σχετική ανακοίνωση.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή