Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2002 07:01
A- A A+

Νεφώσεις, με πιθανότητα παροδικών βροχών και καταιγίδων, προβλέπει για σήμερα στην ανατολική και νησιωτική χώρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), αλλά σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά ασθενείς και κατά τόπους βορειοδυτικοί μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 14 έως 28 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τρίτη, σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά ασθενείς και στο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας στα βόρεια κυρίως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανή βροχή ή καταιγίδα κυρίως στα γύρω ορεινά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή