Ολυμπιακός: Παρουσιάστηκαν Χαβίτο και Δασκαλάκης

Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2011 16:39
UPD:02/08/2011 14:06
A- A A+

Τα δυο νέα μεταγραφικά της αποκτήματα, τον Φρανσίσκο Χαβίτο και τον Σήφη Δασκαλάκη, παρουσίασε το μεσημέρι της Δευτέρας η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Ισπανός μέσος είχε υπογράψει με τους «ερυθρόλευκους» από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ακόμα αγωνιζόταν στον Αρη και έπρεπε να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι για να έρθει στην ομάδα που είχε τα δικαιώματά του.

Όσον αφορά τον Έλληνα τερματοφύλακα, μόλις την περασμένη εβδομάδα ήρθε σε συμφωνία με τους Πειραιώτες, οι οποίοι έψαχναν όλο αυτό το διάστημα μια αξιόπιστη λύση για αλλαγή του επίσης νεοαποκτηθέντος νο1 τους, Φράνκο Κοστάντσο.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την μεταγραφή μου. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος και μία μεγάλη ευκαιρία για μένα για να καθιερωθώ. Ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν», δήλωσε ο Χαβίτο κατά τη διάρκεια της παρουσιάσής του.

Χαβίτο: Mεγάλη ευκαιρία για να καθιερωθώ

Χαβίτο: Mεγάλη ευκαιρία για να καθιερωθώ

Για την πρόκληση της καριέρα του που είναι ο Ολυμπιακός μίλησε από την πλευρά του ο Δασκαλάκης.

«Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα αυτό που μου συμβαίνει. Από μικρός έχω μάθει να πολεμάω και να μάχομαι για τους στόχους που έχω βάλει. Γι' αυτό ήρθα στον Ολυμπιακό. Θέλω να δουλέψω σκληρά και ανταμειφθώ. Σίγουρα το γεγονός ότι υπάρχουν πολύ καλοί γκολκίπερ στην ομάδα θα μας βοηθήσει. Το γεγονός πως είμαι ο επόμενος Έλληνας τερματοφύλακας μετά τον Αντώνη Νικοπολίδη, που σταμάτησε με γεμίζει με ευθύνες για να προσπαθήσω περισσότερο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις