Νέο επεισόδιο σε βάρος βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2011 18:31
UPD:20:57
A- A A+

Ομάδα ατόμων εισέβαλε αργά το μεσημέρι σε στούντιο τοπικού τηλεοπτικού καναλιού στα Τρίκαλα και, φωνάζοντας συνθήματα, διέκοψε την εκπομπή, την ώρα που παραχωρούσε συνέντευξη η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Σούλα Μερεντίτη.

Τα άτομα που εισέβαλαν στο στούντιο εξαπέλυσαν φραστική επίθεση στη βουλευτή Τρικάλων, η οποία αποχώρησε με τη συνοδεία αστυνομικής δύναμης.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alter, η κ. Μερεντίτη υποστήριξε ότι ανάμεσα σε αυτούς που εισέβαλαν στο στούντιο ήταν και υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Κάλεσε μάλιστα τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, να καταδικάσει τα φαινόμενα.

Από την πλευρά του ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΠΑΣΟΚ Ν. Τσώνης, με αφορμή τα επεισόδια σε βάρος του την Παρασκευή το βράδυ, ζήτησε να πρυτανεύει η λογική και η σύνεση στις δύσκολες αυτές ώρες που περνά η χώρα μας. Ο κ. Τσώνης ευχαρίστησε τους συμπολίτες του στη Φθιώτιδα για την συμπαράστασή τους, τους κάλεσε να συνεχίσουν να απομονώνουν κάθε πράξη βίας και επισήμανε ότι αυτές οι πράξεις δεν βοηθούν και δεν εκφράζουν τον λαό της Φθιώτιδας, ούτε τους πολίτες της Λαμίας «αντίθετα πλήττουν την Δημοκρατία και την ελευθερία του λόγου».

«Τούτες τις κρίσιμες στιγμές, είναι καθήκον όλων μας να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να σταθούμε δίπλα στον φτωχό και αδύναμο συμπολίτη μας, κατανοώντας τις δυσκολίες και τους προβληματισμούς του» αναφέρει ακόμη στη γραπτή δήλωσή του ο βουλευτής.

Ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης επιτέθηκε και πάλι στον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα: «Ο κ. Τσίπρας πρέπει να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να είναι ο αρχιστράτηγος του μπάχαλου. Δεν μπορεί να είναι ο άνθρωπος, που δίνει την ομπρέλα ασυδοσίας σε όσους κινούνται εκτός κανόνων. Δεν μπορεί να είναι αυτός, που εξαιτίας του, στην ουσία, καταρρέει ο οικονομικός και κοινωνικός ιστός της χώρας» ανέφερε μιλώντας στο ραδιοσταθμό Real.

Μ. Καρχιμάκης: Αρχιστράτηγος του μπάχαλου ο Α. Τσίπρας

Μ. Καρχιμάκης: Αρχιστράτηγος του μπάχαλου ο Α. Τσίπρας

Σε πολλές περιπτώσεις στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκαν κατά στελεχών της κυβέρνησης και βουλευτών, σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καρχιμάκης και ανέφερε ως τέτοιες την επίθεση κατά του κ. Λοβέρδου στους Αγ. Αναργύρους, του κ. Πεταλωτή στην Αργυρούπολη, στη Λαμία κατά του κ Τσώνη, την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή