Θα εξετάσει το CAS την προσφυγή του Ηρακλή

Τρίτη, 05 Ιουλίου 2011 16:39
A- A A+

Νέα αναβολή παίρνει η επικύρωση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας, καθώς το CAS δέχθηκε να εκδικάσει την προσφυγή του Ηρακλή για το θέμα της πλαστής φορολογικής του ενημερότητας, για την οποία οι πειθαρχικές επιτροπές της ΕΠΟ τον στέλνουν στη Β' Εθνική.

Η κατάθεση των στοιχείων από πλευράς «γηραιού» θα πρέπει να έχει γίνει μέχρι και τις 15 Ιουλίου. Εκείνες τις ημέρες, όμως, αναμενόταν να πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος με κύριο θέμα συζήτησης την επικύρωση της βαθμολογίας. Μετά από αυτή την εξέλιξη, όμως, η όλη διαδικασία παγώνει.

«Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης, C.A.S, ενημέρωσε, σήμερα Τρίτη 05/07, την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, εγγράφως και επισήμως, ότι αποδέχεται την εξέταση της έφεσης κατά της απόφασης της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της Ε.Π.Ο, για την υπόθεση της ασφαλιστικής ενημερότητας.

Το περιθώριο, το οποίο δόθηκε στην `κυανόλευκη' πλευρά, ώστε να καταθέσει το σχετικό φάκελο στοιχείων είναι μέχρι τις 15/07, ενώ, κατόπιν, το C.A.S. θα ανακοινώσει ημερομηνία εκδίκασης.

Με βάση τα προβλεπόμενα από το άρθρο 20 παράγραφος 3 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου, η Super League απαγορεύεται να επικυρώσει τη βαθμολογία της περιόδου 2010-2011, μέχρι να αποφασίσει το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο για τη συγκεκριμένη υπόθεση».

Είναι μια σημαντική εξέλιξη καθώς μέχρι τώρα το Αθλητικό δικαστήριο της Λοζάνης δήλωνε αναρμόδιο προκειμένου να εξετάσει την προσφυγή του Ηρακλή, κάτι που πλέον αλλάζει...», αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ηρακλής.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις