Στ. Ψωμιάδης: Δεν υπάρχει θέμα συγχώνευσης Καβάλας-Ηρακλή

Τρίτη, 05 Ιουλίου 2011 18:42
UPD:02/08/2011 14:15
A- A A+

Απλή μεταφορά της έδρας της ΠΑΕ στη Θεσσαλονίκη και όχι συγχώνευση της με τον Ηρακλή, υποστήριξε ότι προετοιμάζει ο πρόεδρος της Καβάλας, Σταύρος Ψωμιάδης.

Ο ισχυρός άνδρας των «Αργοναυτών» παρουσιάστηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, στην οποία κλήθηκε για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με την συγχώνευση των δυο συλλόγων που προωθεί. Παρόλα αυτά, ενώπιον της επιτροπής δήλωσε πλήρη άγνοια για το όλο θέμα και στη συνέχεια σε δηλώσεις του εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του γι' αυτή του την κλήση.

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα συγχώνευσης, αφού σαν εταιρεία δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε μια τέτοια ενέργεια, αφού δεν γίνεται συγχώνευση με κάποιον που φέρεται να έχει χρέη 15-20 εκατομμυρίων», τόνισε αρχικά, για να προσθέσει:

«Δεν υπάρχει καμία απόφαση να αλλάξει η ονομασία της ομάδας. Το μόνο που κάναμε είναι να την πάρουμε από την Καβάλα και να την πάμε στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, θα γίνει τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ για τα περαιτέρω».

Όσο για την κλήση του από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού σχολίασε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί μας κάλεσαν. Έχουμε πάρει έγκριση για άπειρες αποφάσεις και ήρθαμε και τώρα για να δώσουμε διευκρινίσεις. Με την ίδια λογική, κάθε βδομάδα θα έπρεπε να καλούνται οι πάντες, όπως για παράδειγμα ο ΠΑΟΚ για το θέμα με τους Αραβες».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις