Ηλ. Μόσιαλος: Με 151 ψήφους η νέα δανειακή σύμβαση

Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2011 16:19

Την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης με 151 ψήφους εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος.

A- A A+

Την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης με 151 ψήφους εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος. Επέμεινε ωστόσο στη συναίνεση και τονίζοντας ότι «δεν επιβάλλεται από εξωτερικές δυνάμεις».

Σχετικά με την χθεσινή συνάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον γερμανό ομόλογό του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο Βερολίνο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι συζητήθηκαν οι δυνατότητες γερμανικών επενδύσεων στην Ελλάδα ενώ διέψευσε ότι τέθηκε θέμα λήψης νέων μέτρων.

Γ.Γ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - Γ.Γ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Briefing κυβερνητικού εκπροσώπου Η. Μόσιαλου

Briefing κυβερνητικού εκπροσώπου Η. Μόσιαλου.

Εξάλλου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν θέλησε να σχολιάσει «ούτε θετικά ούτε αρνητικά», όπως είπε, τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα της εφημερίδας Wall Street Journalγια την οικονομική πρόταση της ΝΔ, πρόσθεσε, όμως, ότι «η συγκεκριμένη εφημερίδα έχει δημοσιεύσει αρκετές φορές ότι ο μόνος δρόμος για την χώρα είναι η χρεοκοπία» για να συμπληρώσει: «Ελπίζω η ΝΔ να μην συμμερίζεται αυτή την άποψη».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή