Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2001 07:01
A- A A+

Νεφώσεις στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές που σταδιακά έως το βράδυ θα επεκταθούν στο υπόλοιπο της χώρας. Χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά, ενώ από το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια. Οι άνεμοι στα κεντρικά και βόρεια θα πνέουν ανατολικοί βορειο-ανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά πολύ ισχυροί με τάση ενίσχυσης από το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα θα είναι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από επτά έως 15 βαθμούς, στα κεντρικά από 10 έως 20 βαθμούς και στα υπόλοιπα από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν προβλέπονται για την Αττική. Θα βρέξει κυρίως από το απόγευμα, ενώ τη νύχτα είναι πιθανό να εκδηλωθεί καταιγίδα.

Οι άνεμοι θα είναι βορειο-ανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και από το βράδυ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη, όπου το βράδυ θα βρέξει. Οι βροχές θα ενταθούν και θα χιονίσει στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί με τάση ενίσχυσης το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή