Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε την αποστολή για Ζέεφελντ ο Βαλβέρδε

Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2011 14:23

Την αποστολή του Ολυμπιακού, που θα ταξιδέψει στο Ζέεφελντ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ανακοίνωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

A- A A+

Την αποστολή του Ολυμπιακού, που θα ταξιδέψει στο Ζέεφελντ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ανακοίνωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ισπανός τεχνικός θα πάρει μαζί του στην Αυστρία 29 ποδοσφαιριστές, αποφεύγοντας έτσι τις μεγάλες εκπλήξεις και το ενδεχόμενο της ύπαρξης πολλών δυσαρεστημένων, που θα έμεναν στην Αθήνα για να ψάξουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους.

Στην αποστολή, λοιπόν, θα πάρουν μέρος οι Κοστάντσο, Σουμπίνιο, Δασκαλάκης, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκαλίτσιος, Γκρμπιτς, Χολέμπας, Ουρτάδο, Ιμπαγάσα, Κάταϊ, Μανιάτης, Μαρκάνο, Μέγερι, Μέλμπεργκ, Μιραλάς, Μοντέστο, Νικλητσιώτης, Πάντελιτς, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Χαβίτο, Ριέρα, Ρόμενταλ, Τοροσίδης, Βαλεριάνος και Ν. Παπαδόπουλος.

Εκτός έμειναν οι Ποτουρίδης, Σταμόγιαννος, Ρουγκάλας, Καλδέλης, Κοτσαρίδης και Διαμαντάκος, που θα αγωνιστούν με την Εθνική Νέων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, και οι Κατσικόγιαννης, Σοϊλέδης, Γ. Παπαδόπουλος, Μήτρογλου, Ντάρμπισιρ, Νέμεθ, Βάντερσον, Λεάντρο, Επστάιν και Βασιλόγιαννης, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Βαλβέρδε.

Η αποστολή θα αναχωρήσει το Σάββατο για την Αυστρία. Τη Δευτέρα θα ενσωματωθούν με την ομάδα οι Φετφατζίδης και Μανιάτης και στις 14 του μήνα οι Μέλμπεργκ και Ρόμενταλ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις