Συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ

Σάββατο, 09 Ιουλίου 2011 11:01
UPD:11:23
A- A A+

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τους προπηλακισμούς πολιτικών.

Μιλώντας στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ», ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΝ Π. Σκουρλέτης, κατηγόρησε την κυβέρνηση για «προπαγάνδα γκεμπελικού τύπου, η οποία στοχοποιεί την αριστερά με σκοπό να ενοχοποιήσει την κοινωνική διαμαρτυρία».

«Αν υπάρχει κάποιος σήμερα που γεννά βία είναι η κυβερνητική πολιτική», υποστήριξε ο κ. Σκουρλέτης.

«Ο κ. Σκουρλέτης όπως και ο κ. Τσίπρας συνεχίζουν το δικό τους χορό. Γι΄αυτό έχουν την ευθύνη τους. Εμείς δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε το δικό τους χορό», απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Σωκράτης Ξυνίδης, μιλώντας στην ίδια εκπομπή.

Ο κ. Ξυνίδης κάλεσε ακόμη τον κ. Σκουρλέτη να απαντήσει αν συμφωνεί ή καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε ο ίδιος έξω από το επιμελητήριο Ξάνθης.

«Δεν συμφωνώ σε καμία περίπτωση...ούτε μια τρίχα να μην πειράξουν από κανένα υπουργό. Αλλά θέλω όλοι αυτοί οι υπουργοί να απολογηθούν μπροστά στον λαό για την εγκληματική πολιτική τους», ήταν η απάντηση του κ. Σκουρλέτη.

O εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΝ επισήμανε ακόμη ότι για κανένα από τα πρόσωπα τα οποία αναφέρθηκαν από τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Μ. Καρχιμάκη, δεν αποδείχτηκε ότι συμμετείχε σε οποιαδήποτε πράξη βίας και πρόσθεσε ότι κατατίθενται μηνύσεις εναντίον του κ. Καρχιμάκη ώστε να κληθεί να απολογηθεί για αυτά που είπε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή