Ανακοίνωσε Μπουρούση η Αρμάνι Τζινς Μιλάνο

Σάββατο, 09 Ιουλίου 2011 17:38
A- A A+

Παίκτης της Αρμάνι Τζινς Μιλάνο είναι και επισήμως ο Γιάννης Μπουρούσης.

Ο Καρδιτσιώτης είχε συμφωνήσει με τους Ιταλούς για διετές συμβόλαιο, που θα του αποφέρει τρία εκατομμύρια ευρώ, και απέμεναν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, αλλά και η αναμενόμενη ανακοίνωση από το ΕΣΚΑΝ, ότι το δείγμα που έδωσε για έλεγχο ντόπινγκ βρέθηκε καθαρό.

Αφού, λοιπόν, πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε με τη νέα του ομάδα και έγινε ο δεύτερος Έλληνας παίκτης των Μιλανέζων μετά τον Αντώνη Φώτση.

«Ο Μπουρούσης είναι τα τελευταία χρόνια από τους καλύτερους ψηλούς στην Ευρώπη, με εμπειρία τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο, πάντα παλεύοντας για την υψηλότερη θέση. Είναι πολύ καλός στο λόου ποστ, επιτίθεται προς το καλάθι κι έχει αξιοθαύμαστη ικανότητα να "τρομάζει" τον αντίπαλο στην άμυνα. Το καλό σουτ από μακριά συμπληρώνει το πορτραίτο ενός ταλαντούχου κι έμπειρου παίκτη» τόνισε ο νέος του προπονητής, Σέρτζιο Σκαριόλο.

Η Αρμάνι έχει συμφωνήσει ακόμα με τους Ομάρ Κουκ και Μαλίκ Χέρστον και σύμφωνα με τη φημολογία, σκοπεύει να συνεχίσει το μεταγραφικό της ντεμαράζ από τη στιγμή που πήρε τη wild card της Ευρωλίγκα για να συμμετάσχει στους ομίλους της διοργάνωσης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις