Δήλωση Β. Μαρινάκη για τη νέα εμπλοκή του στα «στημένα»

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2011 19:13
A- A A+

Γραπτή δήλωση, με την οποία παίρνει θέση στη νέα εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση με τα «στημένα» παιχνιδιών, εξέδωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Σε αυτή κάνει λόγο για μεθοδευμένη προσβολή της προσωπικότητάς του και χαρακτηρίζει ψεύδη και συκοφαντίες τα όσα του καταμαρτυρούνται.

Η νέα δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του ισχυρού άνδρα των «ερυθρολεύκων» είναι για υποκίνηση και διευκόλυνση με οποιονδήποτε τρόπο οργανωμένης ομάδας προσώπων για να διαπράξουν το αδίκημα της βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Με οργή και δικαιολογημένη αγανάκτηση απορρίπτω τη νέα μεθόδευση προσβολής μου, ως ψευδή, συκοφαντική και κατάπτυστη.

Όσοι επιχειρούν την αποδυνάμωσή μου μέσω τέτοιων μεθοδεύσεων είναι καταδικασμένοι σε αποτυχία και θα λάβουν σκληρή απάντηση. Το ψέμα δε προσλαμβάνει μεγαλύτερες ακόμα διαστάσεις, όταν αναφέρονται γεγονότα που ουδέποτε έγιναν.

Μου είναι αδιανόητο το όνομά μου να αναφέρεται σε συνομιλίες τρίτων, σε σχέση με αξιόποινη συμπεριφορά με την οποία ουδεμία έχω σχέση.

Αλλά ακόμα περισσότερο με προβληματίζει ότι αυτό κρίνεται αρκετό για να δώσει την αφορμή άσκησης ποινικής δίωξης εις βάρος μου».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις