Συμφωνία της Γιουνάιτεντ με Ίντερ για Σνάιντερ

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2011 17:25
A- A A+

Το πρώτο βήμα για την απόκτηση του Γουέσλι Σνάιντερ έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς συμφώνησε με την Ίντερ για την αγορά του έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με το Goal.com, οι δυο σύλλογοι έδωσαν τα χέρια και το μόνο που απομένει είναι να δεχτεί και ο Ολλανδός άσος το συμβόλαιο που του προσφέρουν οι πρωταθλητές Αγγλίας. Μόνο που εδώ τα πράγματα περιπλέκονται για την ώρα, λόγω των απαιτήσεων του Σνάιντερ στις απολαβές του.

Πιο συγκεκριμένα, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός απαιτεί οι αποδοχές του να μην πέσουν κάτω των περίπου 11 εκατομμυρίων ευρώ, που βγάζει τώρα ετησίως (227.000 ευρώ την εβδομάδα), την ώρα που η Γιουνάιτεντ του προσφέρει συμβόλαιο λίγο πάνω από εννιά εκατ. (193.000 ευρώ την εβδομάδα).

Η Γιουνάιτεντ μέχρι στιγμής αντιπροτείνει αυξημένα μπόνους στον Ολλανδό και μεγαλύτερο κομμάτι στις πωλήσεων αντικειμένων που θα φέρνουν το όνομά του.

Πάντως, παρά από τη στιγμή που οι «διάβολοι» τα έχουν βρει με τους «νερατζούρι» πολύ δύσκολα πλέον θα χαλάσει η συμφωνία, από τη στιγμή μάλιστα που ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον θέλει όσο κανέναν άλλο ποδοσφαιριστή τον Σνάιντερ στο ρόστερ του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις